Eläimet:

Vuohet  

Vuohet ovat hauskoja sekä kekselijäitä veitikoita. Laumassa on suomenvuohia sekä risteytyksiä. Sarvipäitä ja nupoja. Pikkukilit ovat erityisen söpöjä ja kovia leikkimään keskenään tai vaikkapa koiran kanssa juoksemaan spurtteja.

Vuohet ovat kovia kiipeilemään ja joskus ne asettavat haasteita sekä päänvaivaa osatessaan kiikkua aidan yli. Ne pysyvät kyllä pihamaalla,mutta syövät kaiken vihreän niin halutessaan,ja niinhän ne tekevätkin napsiessaa kukkapenkin parhaat palat.

Vuohet tuottavat erinomaista sekä terveellistä maitoa josta valmistan tuorejuustoa ,leipäjuustoa, jugurttia.

Lampaat

Lampaat ,nuo ihanat määkijät. Ne ovat  tuttavallisia ja määkivätkin tervehdykseksi heti jos kuulevat ovenkaan narahduksen,saatikka näkevät liikettä pihamaalla. 

Rotuina uuhissani on suomenlammas ja ahvenanmaanlammas.

Kanit 

Kanirotuja on suurihopea ,rex , new zealand red, risteytyksiä ,angora 

Kanat 

Roduissa:altsteirer ,sulmtaler sekä risteytyksiä ,nämä ovat kookkaita ,hyvin munivia ja hauskoja kanoja.Kotikanalan munat ovat suurta herkkua ja keltuainen on todella keltuainen,suorastaan kirkkaankeltainen. Hautomakone on hautonut näiden munista  lisää munantuottajia ja kukkoja 

Ankat 

Ankat ovat mukavia kaakattajia jotka mennä lyllertävät ja kaivelevat lättänokallaan maasta kaikenlaista maukasta.Vesilintuna ankka nauttii kylvystä ja kuivattelee ja sukii itsensä komeaksi  kuivatellessaan.

Ankamunat ovat erityisen hyviä leivonnassa,eivätkä paistettunakaan ole ollenkaan hassumpia.